Eenvoudig zoeken

Ruim assortiment

Veilig en vertrouwd

Snelle levertijd

 

Tips

canvas doek

Een overweldigende keuze aan canvassen

 

Ik had echt geen idee welke decoratie ik tegen de muur moest hangen. Met interieur ben ik niet zo bezig, maar mijn muren voelden wel zeer kaal aan. Ik besloot dus maar wat over het internet te surfen en al snel kwam ik bij de canvassen van canvaswinkel.nl terecht. Die canvas schilderijen spraken me onmiddellijk aan.


Waarom ik onmiddellijk verkocht was? Ik denk dat de overdonderende keuze aan foto’s het verschil heeft gemaakt. Ok, het was niet makkelijk om er eentje te selecteren voor op mijn canvas schilderij, maar leuk was het wel. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een strand met zicht op zee. Dat doet me onmiddellijk denken aan mijn jeugd!

Wil je een gepersonaliseerd canvas doek, dan is dat ook mogelijk. Je kan zelf je foto’s doorsturen en op een canvas laten drukken. Ik heb het nog niet geprobeerd, ik ben ook niet zo een goede fotograaf, maar het lijkt me alvast leuk.

 

Helemaal mee met de trend in canvas doeken

 


Canvas doeken zitten blijkbaar in de lift. Sinds ik er eentje gekocht heb zie ik ze overal opduiken. Ik ben wel blij dat ik niet voor een doek van IKEA heb gekozen, dat zie je werkelijk overal en daar is de originaliteit ver zoek. Mijn canvas doek ben ik nog nergens tegengekomen en omdat de keuze aan afbeeldingen zo groot is, zal dat ook niet snel gebeuren.

 

 

Bij de kapper lag laatst een magazine waarin canvaswinkel.nl werd voorgesteld, blijkbaar ben ik dus helemaal mee met de laatste trend in interieur decoratie.

 

Op maat van mijn interieur

 

Op de site - die overigens heel overzichtelijk is opgemaakt - kan je heel makkelijk je canvas doek bestellen. Afrekenen is beveiligd en bestellen kan in een handomdraai. Je kan je canvas trouwens in de maat bestellen die je zelf prefereert. Tot op de centimeter nauwkeurig kan je de afmetingen online ingeven en canvaswinkel.nl maakt jouw canvas dan volledig op maat. Heel makkelijk want zo past je canvas steeds perfect.

 

Een uitgebreide garantie

Bij canvaswinkel.nl moet je ook niet bang zijn dat je een kat in de zak koopt. De canvas doeken komen met een zeer uitgebreide garantie. Ik had al aangegeven dat de kleurenpracht en de beelden haarscherp zijn, maar er komt ook nog eens een garantie bij van 85 jaar. Levenslang ben je zeker dat de kleuren niet vervagen. Blijkbaar heeft het zon er geen invloed op. Nu is dit voor bij mij thuis niet echt relevant, maar een geruststelling is het wel. Het materiaal van de canvas doeken is trouwens ook veel steviger dan dat van een schilderij en kan veel beter tegen een stootje. Zelf als er kinderhandjes aan te passen komen, volstaat het om met een vochtige doek het canvas schilderij af te vegen en klaar.

Ik ben dus alvast overtuigd en wil canvaswinkel.nl aan iedereen aanbevelen. Neem vooral zelf een kijkje naar de canvas doeken en laat je overtuigen! 

Bezoek Website